fbpx

ОПОРА: Кандидати у нардепи переймають європейські принципи агітації

Політика 16:14, 21.05, 2014

Цьогорічна виборча кампанія івано-франківських кандидатів до Верховної Ради по округу №83 демонструє цікаву рису – претенденти на крісло нардепа пробують змагатися з використанням європейських принципів агітації.

Кандидати виходять в люди “без краваток” і самостійно роздають свої матеріали. Одними з перших "пішли в народ" самовисуванці Макисм Кицюк та Микола Гавриляк, які роздавали агітки в центральній частині Івано-Франківська. Микола Гавриляк агітував за себе у футболці та шортах, а Кицюка можна часто побачити у місті у червоно-чорній футболці з власним портретом.

Не соромиться особисто поширювати агітаційні матеріали серед пересічних виборців також і Володимир Чорноус. Нещодавно кандидат пішов у справжні “дебрі” – на відомий у місті ринок секонд-хенду, який місцеві називають “п'яним базаром”. Відеоролик про те, як Чорноус поширював газету та агітаційні матеріали серед продавців та покупців вживаного одягу, набирає популярності серед франківчан.

Максим Кицюк не просто агітує за самого себе, але й запустив онлайн-ініціативу, яка закликає молодь прийти на дільниці у день виборів, не залежно від того, де ці люди живуть і за кого голосуватимуть. “Дорогі друзі! Це стосується усіх: ми зробили модифікатор аватарок з функціоналом додавання логотипу "Я піду на вибори 25 травня 2014 року!". Робіть собі такі аватари для усіх соціальних мереж та показуйте свою позицію іншим!” – написав кандидат на своїй сторінці у мережі “Фейсбук”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: