fbpx

Оренда виділеного хостингу в Україні – компанія "Хостинг Україна"

Суспільство 10:24, 13.09, 2018

У випадку, коли для запуску додатків необхідно дотримуватись особливих вимог до ресурсів, клієнти отримують спеціально виділені фізичні машини, які носять назву виділених серверів. Це абсолютна протилежність звичних нам віртуальних серверів. А потрібне таке рішення тоді, коли окремі додатки не можуть співіснувати з іншими проектами і потребують для себе окремого підходу.

1

Взяти виділений сервер в оренду в Україні можна за посиланням.

Виділені сервери від "Хостинг Україна": як можна отримати сервер в оренду?

Щоб отримати такі виділені сервери у власне користування, необхідно сплатити оренду якомога швидше. Компанія "Хостинг Україна" пропонує своїм клієнтам обмежену кількість серверів, тому необхідно реально поспішати, щоб отримати таку машину. Нічого складного нема – отримує сервер той, хто першим оплатить оренду. Після оплати доступ до сервера клієнт отримує протягом однієї-трьох діб.

 

Оренда виділеного сервера включає в себе:

  •  надання двох IP-адрес: IPv4 та IPv6;
  • доступ до фізичного сервера;
  • при необхідності – надання IPKVM;
  • моніторинг сервера проводиться цілодобово;
  • можливість влаштовувати перезавантаження серверів на відстані за допомогою панелі управління;
  •  на окремому сервері виділяється місце під backup;
  • всі реверсні DNSзаписи керуються на місці;
  • можливість установки операційних систем Linux.

Будь-які технічні проблеми вирішуються доволі швидко, оскільки несправне обладнання заміняється абсолютно безкоштовно.

Оренда виділеного сервера в "Хостинг Україна" передбачає також базову технічну підтримку. На орендований виділений сервер вже встановлена операційна система FreeBSD, Ubuntu, Debian, Fedora або CentOS. Отримати потрібну ОС можна, зробивши спеціальне замовлення в компанії "Хостинг Україна". Також є можливість самостійно встановлювати ОС за допомогою IPKVM.

Сьогодні більшість користувачів використовують ОС Microsoft Windows. І компанія "Хостинг Україна" дає можливість орендувати разом із сервером і ліцензійну ОС. Вартість такої послуги залежить від кількості фізичних ядер в процесорі та кількості самих процесорів. Маючи ліцензію, можна підключати відразу двох адмінів до сервера, а зробити це можна використовуючи сервіс "Віддаленого робочого столу". Тільки-от з ОС Microsoft Windows можуть виникнути проблеми з процесорами ATOM та серії "Т".

Клієнт при бажанні може замовити послугу "Manageddedicated сервер", яка включає в себе надання повністю налаштованого хостингу. Тобто сервер з самого початку клієнтові надається вже зі всім налаштованим програмним забезпеченням. Також ця послуга включає можливість резервного копіювання необхідних файлів та баз даних.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: