fbpx

Організатори фестивалю "Коляда на Майзлях" обіцяють насичену програму

Культура 11:49, 26.12, 2017

З 8 по14 січня 2018 року в храмі Царя Христа монастиря оо. Василіян УГКЦ відбудеться Дев'ятий Різдвяний фестиваль "Коляда на Майзлях".

Про це розповіли під час сьогоднішньої прес-конференції організатори фестивалю – представники Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та міської влади Івано-Франківська.

"Приємно, що такий захід відбувається в нас на Прикарпатті. Бо він вже вийшов далеко за межі міста. В нас є свій колорит. Святкування відбуваються красиво",  сказав Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Кир Володимир Війтишин.

Міський голова Івано-Франківська зауважив, що цьогоріч участь у фестивалі візьмуть участь чимало народних та аматорських колективів не тільки з Прикарпаття, а й з інших областей, а також з Румунії, Прибалтики та Польщі. Чи не найбільш очікуваним колективом для франківців буде "Піккардійська Терція".

"Приємно, що Івано-Франківськ стає християнським центром України. На моє переконання, цей фестиваль є підготовкою до наступного ювілейного фестивалю. А міська влада всіляко сприятиме організації, бо це свято є однією з родзинок міста",  сказав Руслан Марцінків.

Більшість програми фестивалю проходитиме в храмі Царя Христа монастиря оо. Василіян УГКЦ.

Програма:

8 січня:

12.00 – Архієрейська Літургія за участі колективів парафії та урочисте відкриття фестивалю. (Храм Царя Христа монастиря оо. Василіян УГКЦ)

9 січня:

16.00 – Концертна програма за участі гостей фестивалю (Вічевий майдан).

18.00 – Сольні виступи колективів.

11-12 січня

18.00 – Сольні виступи колективів.

13 січня:

15.00 – Концерт колективів (Вічевий мадан).

18.00 – Сольні виступи колективів.

14 січня:

16.00 – Заключний гала-концерт.

18.00 – Спільна коляда на повір'ї монастиря.

Фестиваль в онлайні транслюватиме ОТБ "Галичина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: