fbpx

Організатори TEDxIvanoFrankivsk розповіли про свої помилки

Стиль життя 09:48, 30.05, 2019

У середу, 29 травня, організатори конференції TEDxIvanoFrankivsk розповіли про невдачі та інші веселі історії, які траплялися під час підготовки заходу. В Urban Space 100 команда розповіла про "backstage" події.

П’ята конференція TEDxIvanoFrankivsk відбудеться 15 червня в Університеті Короля Данила. Запрошені спікери розкриють учасникам "іншу сторону" свого успіху чи справи, якою займаються. Тому організатори вирішили показати "іншу сторону" самої конференції. Основна мета – показати, що робити помилки – це нормально.

"Ми організували таку подію, щоб розказати вам, що лажати, факапити та робити помилки – це нормально. У нас за 5 років конференції TEDxIvanoFrankivsk назбиралось безліч історій, якими хочеться поділитися", – каже проектний менеджер Михайло Джогола.

Конференція триває всього один день, а підготовка може зайняти понад півроку.

"Якщо ви організовуєте масштабну подію, готуйтесь, що у найпотрібніший момент на сцені просто зникне світло або спікер, з яким ви вели переговори останні кілька місяців, не може приїхати у визначений день", – кажуть організатори.

Ліцензіатка  TEDxIvanoFrankivsk Христина Вінтонів веде переговори зі спікерами або їхніми менеджерами та готує їх до виступів.

"Якось я мала зустріти спікера на вокзалі. 6 година ранку, я стою на вокзалі, чекаю на потяг. Телефоную менеджеру, і він каже, що спікер вийшов із потяга і вирішив прогулятися. Тож важливий урок для всіх – ловіть спікера відразу з поїзда", – радить Христина.

Команда радить пам’ятати, що учасники конференцій не повинні в першу чергу шукати зіркових імен у переліку спікерів. Часто маловідомі люди можуть поділитися зарядом мотивації з глядачами, а "зіркові" гості можуть навіть розчарувати.

Поради організаторів для тих, хто береться за втілення хороших ініціатив, випрацювані на власних невдачах. Вони прості та можуть стати в нагоді будь-кому: будьте готові до несподіванок, перевіряйте і контролюйте дрібниці. Чи не найважливіше  зібрати надійну команду однодумців.


На конференції TEDxIvanoFrankivsk виступатиме понад десяток спікерів. На сьогодні оголошені наступні імена:

Наталка Найда  засновниця мануфактури Shuflia та студії Bukvica;

Роман Шеремета  професор Школи Менеджменту ім. Везерхеда університету Кейс Вестерн Резерв, науковий співробітник Економічного Наукового Інституту США та Всесвітньої Організації Праці;

Катерина Бабкіна  письменниця, сценаристка, колумністка та журналістка;

Андрій Черніков  керівник ІТ-компанії Lotatech, співвласник ресторанів Urban Space 100/500;

Ерік Файн  випускник Єльського університету: вивчав економіку, геологію і геофізику. Працює в Управлінні інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради як волонтер Корпусу Миру США в Україні;

Христина Сирова-Ковалишин  письменниця, поетеса, есеїстка. Співзасновниця та директорка благодійної організації "Благодійний Фонд "Хребет" по роботі з людьми з інвалідністю;

Людмила Смоляр і Отар Довженко  співредактори онлайн-видання MediaLab.Online. Людмила  редакторка, журналістка і соціологиня. Отар  редактор і дослідник медій. Викладав у Школі журналістики УКУ. Керує Центром моніторингу і аналітики ГО Детектор медіа.

Ганна Бурлака  мандрівниця, тревел-блогерка, тревел-консультантка.

Дмитро Бабич  президент Української федерації літаючих дисків, підприємець, професійний дизайнер і програміст.

Ще кілька імен оголосять згодом на сайті http://tedxivanofrankivsk.com/ та на сторінці у соцмережі "Facebook" https://www.facebook.com/tedxivanofrankivsk/

Квитки за посиланням >> https://teeko.io/event/tedxivanofrankivsk.

Кількість місць обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: