fbpx

Острівець безпеки на Довженка можуть облаштувати до кінця року

Суспільство 15:44, 30.10, 2018

Вчора завершився аукціон щодо влаштування острівця безпеки на вул. Довженка (біля церкви). Наразі триває кваліфікація учасників. За умови дотримання вимог технічної документації учасниками вже наступного тижня укладуть договір з переможцем.

Начальник управління транспорту та зв'язку Олег Ганчак повідомив, що зараз перевіряють документацію учасників тендеру.

За словами керівника, це вже друга, повторна закупівля. Перший тендер не відбувся, інформує прес-служба МВК.

"Управляння оголосило повторні закупівлі. Зараз подалося двоє учасників. Якщо документація виявиться в порядку, то вже наступного тижня ми зможемо укласти договір з переможцем. Сподіваємося, що ця спроба буде вдалою", – пояснив Олег Ганчак.

За сприятливих умов острівець безпеки встановлять вже до кінця цього року.
 
Міський голова Руслан Марцінків закликав активізувати роботи зі встановлення острівця, щоб уникнути небезпечних ситуацій на цій ділянці. 
"Насправді ця ділянка характеризується досить насиченим потоком автотранспорту. Але не варто забувати, що поруч ще дві школи. Треба докласти всіх зусиль, щоб врегулювати ситуацію",  наголосив міський голова під час оперативної наради.

Нагадаємо, 4 жовтня  на вулиці Довженка водій вантажівки "ЗІЛ" на пішохідному переході збив 10-річного хлопчика. Водій пояснював полісменам, що дитина раптово вибігла на дорогу з-за маршрутки. У дитини проламаний череп.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: