fbpx

Островський нарікає на деградацію франківців у соцмережах

Суспільство 22:30, 26.02, 2016

Активіст Роман Островський закидає спільноті франківців у Фейсбук агресивність, безкультур'я, тупість і самозакоханість.

"Не повірите, але цей пост про освіту і культуру нації. Вірніше, про їх планомірне, кимось сплановане знищення", – пояснив Роман Островський сенс свого допису. 

А проілюстрував він його на прикладах дописів місцевої Фб-спільноти: 

"Пост у ФБ на сторінці топового ресурсу: "Збірна України перемогла у відбірковому матчі. На матчі був присутній президент країни" Очікування в коментарях: "Молодці! Так тримати!…" Реалії: "Президент-зрадафсьопрапала!"

Пост на приватній сторінці: "Зранку прокинулась зашмаркана. Порадьте якісь краплі" Очікування: "Назви крапель, співчуття…" Реалії: "Всі лікарі хабарники, краплі підроблені…"

Пост в Комуналці: "Створюється комунальна поліція з благоустрою" Очікування: "Молодці! Сподіваємось, що нарешті щось зрушиться!" Реалії: "В мене коло хати яму засипати не можуть, а вже благоустроєм займаються!"

У ФБ живуть десь 2-3% активних громадян міста. З них десь 5% видають ідеї, оперують фактами, аргументують претензії. Всі інші отримують неймовірну насолоду від власних гівновкидів, від сюжетів про лабутени, від "Кто твой друг.ру"… 

Це вже не диванна сотня, яка насправді допомагала загальній справі, розшарюючи інформацію.

Це агресивні, безкультурні, часто просто тупі самозакохані люди, для яких злісний коментар про війну в Сирії чи канібалів на далеких островах є важливішим, ніж зробити якусь добру справу в реальному житті".
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: