fbpx

Озброєні "ватніки" з балалайками: Національний корпус у Франківську пікетує 15 російських банків

Суспільство 12:55, 06.02, 2017

В Івано-Франківську активісти партії "Національний корпус" (колишній ЦК "Азов") впродовж дня пікетуватимуть російські банки. Театралізований флешмоб проти роботи банківських установ країни-агресора триватиме цілий тиждень.

Почалася театралізована акція протесту пікетуванням російського Сбербанку.

Координатор обласного осередку "Національного корпусу" Сергій Сивачук наголосив, що в Україні працює велика кількість російських державних банків, з якими подекуди не можуть конкурувати українські.

"Російські банки в Україні можуть роками працювати в мінус, вони вбивають український бізнес. Крім того, через ці банки фінансувались тітушки", – обурений Сергій Сивачук.

На театралізований флешмоб прибули "ватніки" з декоративною зброєю, балалайками та глодом. Активісти роздавали листівки зі своїми вимогами і розклеювали протестні наліпки на вікнах банку, інформує ГК.

Пікетувальники повідомили, що акція не одинична – такі ж зараз проводяться в усіх обласних центрах України, згодом пікети відбудуться і в райцентрах. Триватиме акція цілий тиждень, сьогодні НК пікетуватиме 15 банків у Франківську

"Війна у Україні почалась не в 2014 році, а триває фактично від здобуття незалежності. Бойкотувати слід всю банківську систему в Україні, бо через російські банки вдається обвалити курс гривні. Ми хочемо, щоб українська влада почула голос знизу. Ми очікуємо нормальну адекватну реакцію українців щодо російських банків. Лише в центрі Івано-Франківська ми нарахували 15 російських банків", – додав Сергій Сивачук.

Наприкінці акції перед банком активісти повісили ланцюг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: