fbpx

Парасюк пов'язав арешт голови ДСНС Бочковського зі своїм приїздом до Івано-Франківська

Суспільство 22:18, 25.03, 2015

Під час зустрічі з франківчанами нардеп Володимир Парасюк повідомив, за що затримали голову ДСНС і чому це сталося саме сьогодні.

Герой Майдану, боєць батальйону "Дніпро", народний депутат Володимир Парасюк на зустрічі з франківчанами ошелешив зізнанням, що арешт голови ДСНС Бочковського під час засідання Кабміну сьогодні вдень безпосередньо пов'язаний із його, Парасюка, поїздкою до Франківська.

"Як депутат я взяв таку галузь як реформування силових структур, і основний напрям моєї роботи – це протидія корупції, – повідомив про свою парламентську "спеціалізацію" Володимир Парасюк.  У мене напрацювання є точкові. От ви чули сьогодні, що арештували начальника ДСНС України. Я вам розкажу, як це відбувалося".

Історія має довгий шлейф, відзначив Парасюк.

"До мене звернулися громадські активісти і показали всю документацію про його злодіяння – про тендери, про відмивання коштів, про посади, які він продавав. Вся була доказова база. Вони прийшли до мене на комітет з боротьби з корупцією  Володимире Зіновійовичу, будь ласка, допоможіть нам, бо от тут халепа, як то кажуть. Ми зібралися на комітеті і я кажу: те, що я зараз напишу звернення до прокурора чи до Авакова, це буде пшик. Треба цілим комітетом написати. І ця справа пішла. Резонанс  шалений. Мені подзвонили і сказали: ви що там взагалі здуріли, як ви це зробите? Нічого, кажу я!"  описав ситуацію нардеп.

"Якби я сьогодні був у Києві, його (Бочковського  КУРС) сьогодні би не взяли",  вважає Володимир Парасюк.

"Ну, просто, знаєте, кожен собі робить рекламу. І я собі сьогодні сів так тихенько і подумав: добре, що посадили, а хто там собі рекламу зробить на цьому, то вже не важно. Я поїхав у Франківськ, а вони вирішили – беремо Бочковського, бо буде Парасюк, то буде тут кіпішувати. Посадили, то й посадили, Бог їм суддя. Головне, щоби правосуддя було на нашій стороні",  розказав він франківцям.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: