fbpx

Патрульні поліцейські пройшли курс з екстреного медичного реагування. ФОТО

Суспільство 14:18, 02.10, 2017

З ініціативи Управління забезпечення прав людини Національної поліції України патрульні поліцейські та поліцейські Прикарпаття пройшли курс Emergency Medical Responder (Спеціаліст Екстреного Медичного Реагування), який тривав вісім днів.

Термін "Emergency Medical Responder" має на увазі перших осіб, що прибули на місце події як індивідуально, так і в складі груп.

Він включає в себе як базові поняття про будову тіла людини та роботу органів та систем, так і надає основні принципи і навички, необхідні для оцінки та надання медичної допомоги в екстремальних умовах до моменту прибуття професійної медичної допомоги.

Курс не тільки надає необхідні знання та навички, а також розрахований на підготовку лідерських якостей керівника команди.

Курс підготовлений командою інструкторів ГО "Захист Патріотів" та American Safety and Health Institute (ASHI). Матеріал курсу ґрунтується на уніфікованих клінічних протоколах медичної допомоги та на алгоритмах міжнародних курсів Emergency Medical Responder, BLS, ITLS, PhTLS.

Курс тривав вісім днів. Після завершення програми кожен слухач повинен уміти виконувати завдання в межах компетенції першого на місці події з урахуванням власної безпеки та безпеки тих, хто навколо.

Успішне проходження курсу можливе тільки при відвідуванні всіх лекційних і практичних занять, наданні не менш як 70% відсотків правильних відповідей на теоретичному тестуванні і під час практичного відпрацювання. Тепер патрульні отримають сертифікат ASHI EMR, який буде дійсний два роки. Здобуті знання та отримані навички допоможуть патрульним кваліфіковано діяти під час ДТП до прибуття медиків та допомагати їм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: