fbpx

"П@дарасам геї помішали", – мер Дніпра висміяв звернення Франківської міськради

Суспільство 15:56, 16.12, 2017

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють вчорашнє звернення Івано-Франківської міської ради до Президента, Кабміну і РНБОУ із вимогою "заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні" та вилучити з усіх законодавчих актів і проектів згадки про сексуальну орієнтацію і гендер.

Як повідомляв КУРС, 15 грудня Івано-Франківська міська рада одноголосно прийняла звернення до керівництва держави з вимогою законодавчо заборонити пропаганду гомосексуалізму в країні та захистити традиційну сім’ю.

Звернення викликало насмішки та обурення у користувачів соцмереж, про нього відгукнулися відомі блогери, активісти, правозахисники, політики. Хоча були ті, хто і підтримав: “приєднуємося” – написав священик із Бахмута В’ячеслав Балагура.

Міський голова Дніпра Борис Філатов у мережі Фейсбук відреагував на публікацію КУРСу та написав “Новини з регіонів. П@дарсам геї помішали. Колеги, ви, звичайно, вибачте, але це  уже ваще. Нічим більше зайнятися?”

На публікацію також відреагував відомий київський блогер і підприємець, до речі, уродженець Франківська Карл Волох.

“Франківські скреполюби традиційно наслідують старших братів із Тагіла та Хасав-Юрта”, – підписав новину Волох.

“Після того як Івано-Франківськ успішно подолав усі труднощі і став лідером на карті світу, місцева рада виступила з революційною пропозицією стосовно єдиної проблеми, яка залишилася в місті, – надійшла ініціатива заборонити пропаганду гомосексуалізму, перекрити кисень прайдам і гей-парадам. Франик же є їхньою відомою столицею: двічі був у місті і кожен раз попадав на гей-парад, ледве зберіг гетеро-курс. Словом, лесбухи, вам хана. Станіслав виколупує з криївок старі машингвери гетеросексуальної цноти”, – посміявся над зверненням міськради відомий політолог, засновник “Інституту майбутнього” Юрій Романенко.

Франківський активіст Михайло Джогола іронічно розвинув ініціативу депутатів і запропонував міській раді ще кілька ідей для подальших звернень.

Дорогі во фейсбукови, то тілько мені ся здає, шо якісь люди хавають якісь наркотики і складають плани по захопленню світу. А зачєти вирішили зі Станіславова.

Нє, ладно, коли інквізиція рішила собі полювання на відьом влаштувати – хоть поржали. А тут ціле звернення з розписаною програмою виховання нетолерантних, агресивних до середовища дітей.

То я собі так поняв, шо Рух “За життя” тепер буде рішати, хто і кого має любити, як мають виховувати дитину, шо має робити дівчина після згвалтування і ше ми маємо намертво забути про гендерну рівність.

Найголовніше, шо депутати Івано-Франківська міська рада проголосували за звернення, навіть з ним не ознайомившись.

Ше пропоную Руху “За життя” кілька ідей для наступного звернення:

– записати відеоролики, де тато лупить маму по п’яні, як пропаганду єдиноправильного варіанту донесення своєї позиції в традиційній сім’ї.

– звернутись до митної служби, аби не пускала геїв в Україну, а наших геїв не випускала з України. Ну, шоби не було одностатевого міжнародного спілкування. Ну, шоб ворог не увійшов з тилу.

– заборонити втрачати дівчатам незайманість до 21 року, аби вони, борони боже, не розчарувались в хлопцях і не перейшли на темну одностатеву сторону.

– заборонити на законодавчому рівні жінкам пиляти своїх чоловіків, шоб ті не стресували і навіть не задумувались міняти орієнтацію.

– заборонити Олега Винника, бо жінки після його концертів приходять розігріті домів, лягають у холодні ліжка і втрачають від холоду дітородні функції.

– впровадити в школах уроки домогосподарства з 1 класу і системно втирати дівчаткам, шо їх місце на кухні, поряд з дровами, які вони мають підкидати в сімейне вогнище, би, борони боже, воно не згасло.

– дати повноваження поліції ловити гомосексуалістів, а церкві 40 днів над ними молитись, аби перевиховати.

– заборонити вчителям садити хлопчиків з хлопчиками, а дівчаток з дівчатками за одну парту. Шоб не зароджувався гомосексуалізм.

– в 9 і 11 класах ввести обов’язковий екзамен з гендерної і сексуальної нетолерантності.

Яку, в сраці, ви хочете в тому місті Європу будувати, як ви ходите по болоту, думаєте, як возненавидіти геїв, замість того, аби ненавидіти СТЕК?

Більше реацій із соцмереж на звернення Івано-Франківської міської ради:

  • “А вимоги заборонити пропаганду гомосексуалізму не є завуальованим закликом до повалення діючого державного ладу?” – коментує політчиний експерт Денис Гороховський.
  • “Одностадно! Вони думають, що вони християни, а насправді – звичайні релігійні фундаменталісти. І вони не знають нічого ані про сексуальну психологію, ані про те, що в України просто є міжнародні зобов’язання, що несумісні з цією позицією ради. Місцеве самоврядування – це кузня демократії. А коли такі пітекантропи на місцях, то республіканській владі нема з чого вирости”, – написав Володимир Гончаров.
  • “Франківська міськрада вимагає заборонити пропаганду гомосексуалізму в Україні” – духівні скріпи скріплять до самого Владивостока”, – пише Павло Зубик.
  • “Назад у кам’яні віки. Не тільки в ВР ідіоти сидять”, – написав Владислав Дяченко.
  • “Я, звичайно, багато чого можу зрозуміти, але тут здається вже постукали знизу…” – пише Олеся Турчин.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: