fbpx

Пенсіонери отримують пенсії вчасно й у повному обсязі

Суспільство 09:37, 23.05, 2014

В Івано-Франківському територіальному центрі соціального обслуговування відбувся спільний брифінг директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Ярослава Лагана та начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Анатолія Назарова. У заході також взяли участь керівники всіх соціальних служб області.

Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять тих, хто відав своє життя в ім’я збереження цілісності, суверенності, незалежності України, — повідомили "Курсу" у відділі прес-служби Івано-Франківської ОДА.
 
Директор департаменту Ярослав Лаган зазначив:
 
"Нині на теренах області перебувають близько 280 наших українських людей з території окупованого Криму та неспокійних південно-східних областей. І наша національна єдність є запорукою збереження стабільності й спокою в регіоні. Є всі підстави вважати, що вибори Президента України відбудуться демократично, легітимно і безпечно".
 

Його доповнив начальник обласного Пенсійного фонду Анатолій Назаров, який слушно зауважив, що свій вклад у збереження миру й спокою має внести кожен мешканець області – своєю сумлінною працею на робочому місці, активною громадянською позицією, яку матиме змогу проявити 25 травня на виборчих дільницях. Він також запевнив, що органи Пенсійного фонду України в області й надалі будуть стояти на захисті інтересів найбільш численної верстви населення краю. Нині середній розмір пенсій перевищив 1380 грн. Крім того, проіндексовано пенсії 143,5 тис. громадян –  Пенсійний фонд та Уряд знаходять для цього кошти: у травні цього року на ці потреби було виплачено 1,7 млн. грн., у червні виплата сягне 3 млн. грн. Пенсії виплачуються своєчасно й у повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: