fbpx

Перед виборами франківцям обіцяють стадіон за 12 мільйонів гривень

Політика 13:59, 21.10, 2015

На міському стадіоні РУХ кількасот франківців чекають Президента. Петро Порошенко затримується, тим часом присутніх розважають футболісти, а голова ФФУ обіцяє місту унікальний стадіон.

Президент Петро Порошенко затримується на заплановану на 13:30 зустріч з громадою міста на стадіоні "Рух". Його чекають на стадіоні близько 300 людей. Громадськість організована: потрапити на зустріч з Петром Порошенком можуть тільки ті, кого провели кандидати від "Солідарності". Поки нема Президента, публіку розважають місцеві футболісти.

Голова Федерації футболу України Андрій Павелко розповів присутнім, яким незабаром буде стадіон "Рух", який міська влада не може добудувати вже понад 20 років.

"Впевнений, що тут буде унікальний стадіон, в такому європейському місті як Франківськ логічно давати змогу дітям проявляти своі таланти. На цьому стадіоні будуть тренуватися дитячі футбольні команди… Головне – без легіонерів, на базі своїх навчальних центрів виростити гравців", – каже Павелко.

За його словами, передбачене спільне фінансування для будівництва франківського стадіону: біля "Руху" з'являться ще кілька полів, в тому числі зі штучним покриттям, відповідне освітлення й трибуни. 8 млн грн на це дасть ФФУ і від УЄФА за цільовою програмою. Загалом, саме цей стадіон буде фінансуватися найбільше в Україні наступного року. Загальний кошторис робіт – 12 млн грн.

1

"Сьогодні закладемо капсулу на місці майбутнього стадіону зі штучним покриттям. На відреставрованому стадіоні "Рух" будуть грати вихованці міжрегіонального футбольного центру, який створять у Франківську для виховання юних футболістів",  повідомив Павелко.

Як повідомляв КУРС, Петро Порошенко планує закласти символічну капсулу на франківському стадіоні. Реманент вже поскладано на окремому столику і чекає Президента.

2

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: