fbpx

Переваги приватної стоматології

Здоров'я 19:57, 10.08, 2018

У державній клініці лікування пропонують за дуже лояльними тарифами або навіть безкоштовно. Насправді ж, для отримання справді якісного сервісу доведеться доплатити за матеріали та медичні препарати. У стоматологічному центрі велика частина коштів йде на розкрутку бренду. Це обтяжує пацієнта. Чим відрізняється приватна стоматологія?

Плюси звернення до приватного стоматолога

Приватна стоматологія вигідніша тим, що тут лікар працює на себе, а не на клініку з розкрученою назвою. Вартість лікування визначається:

  • цінами медикаментів;
  • роботою лікаря;
  • вартістю матеріалів.

Пацієнт не переплачує за великий штат обслуговуючого персоналу, утримання великої будівлі, відомий бренд. Якщо в державній установі лікаря стискають часові рамки – не більш як 20 хвилин на хворого, то в приватній стоматології він нічим не обмежений. За лікуванням спостерігає лікар вищої категорії, що подвоює якість обслуговування.

Багатий досвід роботи, висока кваліфікація та постійне навчання медичного персоналу виводить приватну стоматологію на перші щаблі. До якості обладнання, матеріалів та медикаментів, на відміну від державної клініки, тут не придерешся. В "Клініці доброго стоматолога" працюють професіонали своєї справи, які володіють непересічними досвідом та знаннями. Детальніше можна дізнатись за посиланням: http://www.kds.ua.

Лікар в приватній стоматології до кожного пацієнта застосовує індивідуальний підхід, враховуючи його психологічний стан. Він встановлює довірливі відносини, які підвищують комфорт перебування в кабінеті. Дивлячись в перспективу, лікар робить все, аби пацієнт залишився задоволеним і звернувся в майбутньому повторно, привів друзів та родичів.

 

Якість, швидкість, старанність: за що клієнти люблять приватних лікарів

Записатись на прийом можна в телефонному режимі. Адміністратор швидко визначиться з вільним часом, організувавши зустріч в найбільш оптимальний день для пацієнта. Можна самостійно обрати лікаря. Працівник ознайомить з приблизною вартістю лікування, виділивши стільки часу, скільки знадобиться.

Швидка та якісна діагностика гарантує створення більш точного плану лікування. Больових відчуттів та дискомфорту не буде. Кожний лікар проходить стажування в найкращих клініках країни, що дозволяє йому виконувати навіть важкі завдання. Більш широкі фінансові можливості дозволяють постійно підвищувати професійний рівень спеціалістів.

Комфортна обстановка дозволяє розслабитись та не боятись втручання. Застосування сучасних методик допоможе врятувати зуб навіть в запущених випадках. Використовуються імпортні засоби, які довели свою ефективність. Великим плюсом приватної стоматології є наявність рентгену, який дозволяє покращити діагностику. Штат висококласних спеціалістів знизить неприємні відчуття під час процедур, які не викличуть алергічних реакцій.

1

 

Сфера послуг в приватній клініці

Все необхідне обладнання знаходиться в одному кабінеті. Можна отримати:

  • хірургічні послуги;
  • поставити брекет-систему;
  • замовити протез щелепи;
  • відбілити зуби.

Сучасні апарати більш автоматизовані і високотехнологічні, тому лікування стає швидким та безболісним. Домашня атмосфера, яка панує в кабінеті, знижує відчуття стресу.

Приватна стоматологія – найкращий варіант для дитини, яка потребує лікування зубів. Досвідчений лікар, який знає, як спілкуватися з маленькими, обов’язково знайде спільну мову з малюком і вирішить проблему якомога безболісніше. У клініках старанно слідкують за чистотою і постійно проводять інфекційний контроль. Тут немає можливості заразитися інфекцією. Приватні кабінети дуже слідкують за своєю репутацією, тому виключають будь-який ризик. У багатьох з них на послуги встановлено гарантійний термін, який дозволяє не хвилюватися щодо їх якості.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: