fbpx

Перша безкоштовна екскурсія Франківськом фінішує в Музеї мистецтв Прикарпаття

Суспільство 22:27, 13.05, 2016

У неділю, 15 травня, о 12-ій годині від центрального входу в Івано-Франківський краєзнавчий музей (Ратуша) Володимир Устинський розпочинає 5-ий сезон безкоштовних екскурсій Івано-Франківськом.

Учасники першої екскурсії мають можливість завершити свою прогулянку містом в Музеї мистецтв Прикарпаття (безкошовно). Організатори екскурсій дякують за це директору музею Михайлові Дейнезі.

13 травня в Івано-Франківському обласному центрі розвитку туризму відбулося робоче засідання краєзнавців та екскурсоводів міста за участю Віталія Переденка, начальника управління туризму ОДА, та ініціатора проекту Наталії Гасюк, консультанта відділу міжнародних зв'язків, інвестицій та проектної діяльності Івано-Франківської обласної ради.

Проведення циклу безкоштовних екскурсій впродовж травня-серпня для жителів та гостей міста було започатковано управлінням зовнішніх економічних зв’язків і туризму ОДА у 2012 році з нагоди відзначення 350-річчя Івано-Франківська.

Проведення такої акції дозволяє залучити мешканців та гостей міста до ознайомлення з основними туристичними об’єктами Івано-Франківська, вивчити історію заснування міста, почути цікаві історії професійних екскурсоводів про видатні постаті краю, місцеві легенди.
Загалом за 2012-2015 роки безкоштовні екскурсії відвідали понад 1 тис. осіб.

Від 15 травня акредитовані екскурсоводи області проводитимуть безкоштовні екскурсії містом Івано-Франківськом щонеділі впродовж травня-серпня 2016 року.

Початок – щонеділі о 12.00 біля входу до Івано-Франківського краєзнавчого музею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: