fbpx

Перукар з Івано-Франківська виборола бронзу на Чемпіонаті світу. ВІДЕО

Стиль життя 19:52, 25.09, 2017

Ольга Загаровська, перукар з Івано-Франківська, нещодавно виборола бронзу на Чемпіонаті світу з перукарської майстерності в Парижі. Як зізнається сама майстриня, такого результату не чекала.

До чемпіонату майстриня готувалися півроку.

"Працювали, готувалися, складали усі фінанси. І в вересні поїхали на чемпіонат. Дуже щаслива була, що потрапила на цей чемпіонат. На той момент мені було цього достатньо. Не могла повірити в те, що буде якесь призове місце".

Останній раз у подібних конкурсах брала участь у 2012 році. Після довгої перерви таки зважилася спробувати ще раз, йдеться у сюжеті ТРК "Карпати".

"Було багато роздумів, вагань. Навіть не в плані, чи вистачить мені досвіду і знань, у плані тому, чи фінансово я потягну. Фінансово конкурс дуже тяжкий. На рахунок підтримки і фінансування це, звичайно, рідні і сім'я".

Ольга посіла треті місця у двох номінаціях: гала-зачіска та весільна зачіска. Це попри те, що учасниками чемпіонату були перукарі з 46 країн світу.

У першому етапі Ольга робила зачіску дві години, придумувала її разом із помічниками. А наступного дня за 25 хвилин виконала весільну зачіску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: