fbpx

Петро Порошенко пообіцяв мільярди гривень на оновлення армії

Суспільство 12:33, 24.08, 2014

Україна виділить значні асигнування на оновлення озброєння та військової техніки.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у своїй промові під час параду з нагоди 23-ї річниці незалежності України у Києві.

"Вже до кінця цього року буде виділено мільярди гривень на оновлення озброєння та військової техніки. Зараз перед вами з Хрещатика прямо в зону АТО прослідує колона нової, щойно закупленої, або випущеної, або відремонтованої техніки. Згідно з планом на п'ятнадцятий-сімнадцятий роки, на переозброєння та оновлення військової техніки заплановано виділити понад 40 мільярдів гривень. Це дозволить модернізувати, закупити нові та поставити у війська літаки, вертольоти, бойові кораблі та катери", – сказав Президент.

"І це лише скромний початок. Ми повинні, обов'язково повинні постійно зміцнювати нашу армію. Бо хто шкодує грошей на своє військо, буде годувати чуже", – додав Порошенко.

Зазначимо, святкування  23-ї річниці незалежності України відбувається на тлі антитерористичної операції, яка з квітня триває на Донбасі. Сили АТО намагаються повернути контроль над захопленими проросійськими бойовиками Донецьком, Луганськом та іншими населеними пунктами Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: