fbpx

Під час круглого столу у Франківську обговорили ситуацію у країні

Суспільство 10:13, 23.11, 2015

У Центрі патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери з нагоди Дня Гідності та Свободи відбувся круглий стіл "Україна: спільна відповідальність за майбутнє".

Участь у заході взяв директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ігор Дебенко, начальник управління молоді та спорту Ростислав Микитюк, учасники Революції на граніті, Помаранчевої революції та Революції Гідності. Під час зустрічі обговорили причини та результати цих подій, сучасну суспільно-політичну ситуацію в державі.

Як зазначив Ростислав Микитюк, сьогодні відбувається ряд важливих реформ, які покликані змінити систему державного управління.

"Попри весь скепсис, ми маємо можливість брати участь у запровадженні системних змін. Влада стає насправді ближчою до людей, громади отримують нові можливості. Така ситуація є наслідком цих революцій. Український народ завжди прагнув мати можливість безпосередньо впливати на процеси і сьогодні це стає реальністю", – зазначив Ростислав Микитюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: