fbpx

Під час святкувань Дня міста у Франківську правоохоронці працюють у посиленому режимі

Суспільство 08:23, 05.05, 2018

Під час проведення масових заходів з відзначення 356-] річниці Дня міста Івано-Франківськ та проведення мистецького фестивалю "Карпатський простір" правоохоронці забезпечуватимуть публічну безпеку громадян і правопорядок. Для контролю за ситуацією щодо стану правопорядку розгорнуто діяльність Ситуаційного центру.

Для постійного моніторингу та контролю за забезпеченням несення служби правоохоронцями створено робочу групу Ситуаційного центру, до складу якої увійшли працівники Управлінь превентивної діяльності, організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування, карного розшуку, інформаційно-аналітичної підтримки, оперативної служби, оперативно-технічного забезпечення та сектору комунікації ГУНП в області. Керівником Ситуаційного центру ГУНП в області визначено т.в.о. заступника начальника обласної поліції Олега Йосипіва, а робочу групу СЦ очолив начальник Управління превентивної діяльності поліції області Микола Іваницький, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Діяльність Центру від 04 до 07 травня переведена в надзвичайний (позаплановий) режим діяльності. Члени робочої групи Ситуаційного центру із числа вказаних підрозділів здійснюватимуть контроль за перебігом масових заходів силами відповідальних підрозділів. Крім того, керівництвом СЦ та робочої групи налагоджено тісну співпрацю із іншими структурними підрозділами, такими як Управління патрульної поліції, Управлінням поліції охорони, Управлінням державної служби з надзвичайних ситуацій в області, військовою частиною 1241 Національної гвардії України в частині своєчасного інформування СЦ та надання практичної допомоги у разі виявлення порушень публічної безпеки та порядку під час масових заходів на території м. Івано-Франківськ.

Правоохоронці закликають прикарпатців та гостей міста бути толерантними, взаємоввічливими та правосвідомими під час зазначених святкових заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: