fbpx

Під головною ялинкою Франківська з'явилася політична реклама. ФОТОФАКТ

Політика 14:17, 23.12, 2016

На Вічевому майдані в Івано-Франківську просто під головною ялинкою міста встановили святковий новорічний щит із політичною рекламою.

Політична реклама вміло замаскована у новорічне привітання. Рекламний щит зроблений як фотозона. 

"Ми не давали дозволу на розміщення такого…." – прокоментував КУРСу директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак. 

За його словами, ялинку і оздоблення, яке встановили довкола, виготовило і має на своєму балансі "Міськсвітло". "Звернень не було, дозволів не давали", – прояснив ситуацію керівник комунального підприємства "Міськсвітло" Віктор Синишин. 

"Думаю, що цей рекламний щит стоїть там узагалі без будь-чийого дозволу", – сказав Смушак і пообіцяв відправити інспектора, щоби той з'ясував, з чиєї легкої руки головна міська ялинка у Франківську набрала політичного забарвлення. 

Про те, що біля центральної ялинки встановлена фотозона, ще вчора ввечері у соцмережі похвалилася Івано-Франківська міська ГО "Батьківщина молода". У такий спосіб партійці привітали франківців з новорічними та різдвяними святами і про себе нагадати не забули.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: