fbpx

Підлітка, якого шукала поліція, "швидка" підібрала в стані алкогольної коми на вулиці

Суспільство 11:53, 14.05, 2019

Зниклого 16-річного мешканця Івано-Франківська поліцейські розшукали протягом двох годин. Ювенальні поліцейські виявили хлопця учора, 13 травня, в одному з медзакладів обласного центру. Сюди він потрапив у стані алкогольної коми. Наразі стан його здоров’я задовільний.

Про те, що підліток вже тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки, на лінію "102" вчора близько 20.30  повідомив його батько. Чоловік розповів, що син вранці пішов на навчання до коледжу, але додому до цих пір не повернувся.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення неповнолітнього працівники поліції розпочали розшук. Під час спілкування з його викладачами та одногрупниками з’ясували, що хлопець був на заняттях в навчальному закладі.

Також вони довідалися, що надвечір його з просто з вулиці забрала карета "швидкої" медичної допомоги. Підліток перебував без свідомості у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доправили до лікарні, де надали необхідну допомогу.

Про місце перебування дитини поліцейські відразу ж повідомили батьків.

Наразі працівники ювенальної превенції з’ясовують обставини, за яких підліток вживав алкоголь, а також встановлюють його походження.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини батьків хлопця притягнуто до адмінвідповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: