fbpx

На Прикарпатті підозрюваного у вбивстві міліціонера затримали у власному підвалі

Суспільство 11:56, 21.11, 2014

Правоохоронці затримали другого підозрюваного у вбивстві міліціонера, який загинув у квітні цього року у Снятинському районі.

Про це на прес-конференції заявив начальник управління карного розшуку УМВС в області Ігор Баб'юк.

Після вбивства міліціонера, тіло якого виявили в полі, правоохоронці встановили причетність трьох осіб до цього злочину. Один з підозрюваних був затриманий протягом місяця.

"Розглядалися різні версії щодо їх переховування, в тому числі і виїзд в зону АТО", – розповів Баб’юк.

Він відзначив, що правоохоронці перевірили всі дружньо-родинні зв’язки підозрюваних, для проведення слідчо-розшукових дій більше 10 разів виїжджали за межі області.

"В листопаді отримали інформацію, що один з підозрюваних переховується у підвалі власного будинку. Слідство отримало дозвіл на обшук і там затримали підозрюваного", – каже начальник обласного управління карного розшуку.

За словами міліціонера, затриманий 1984 року народження, характеризується протиправною, хуліганською поведінкою.

Нагадаємо, городенківські та косівські правоохоронці на території Снятинського району, у полі, виявили тіло 33-річного прапорщика міліції Снятинського райвідділу внутрішніх справ Тараса Вирстюка на четвертий день після його зникнення. За версією слідства, троє п’яних молодиків вбили міліціонера, коли той їхав заступати на службу. Вбивцям загрожує довічне ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: