fbpx

Підприємці запропонували "Івано-Франківському міському рекламно-інформаційному центру" здатися

Суспільство 17:33, 23.02, 2015

На круглому столі щодо облаштування реклами та вивісок на фасадах, який організувало КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр", підприємці розкритикували його діяльність.

Директор КП "ІФМРІЦ" Вікторія Шахоріна пояснила, що захід організований, щоб спільно з підприємцями впорядкувати вивіски та рекламу в центральній частині міста, особливо на архітектурних пам’ятках.

Петро Строїч, голова Ради підприємців при міськвиконкомі, висловив думку, що питання заміни вивісок у час, коли йде війна, недоречне. Крім того, він запропонував владі міста привести до ладу фасади пам'яток, а тоді говорити про вивіски.

"Ви три роки говорите, що хочете змінити, а ніхто не знає, на що змінити", – сказав Строїч.

Головний архітектор міста Володимир Гайдар погодився, що влада не повинна ставити палки в колеса бізнесу, втім, вважає, що бізнес не повинен прикриватися війною.

"Вивіска на фасаді не має бути самодостатнім елементом. Це як дорогий аксесуар на тілі жінки, а реклама має його доповнити",  сказав Гайдар.

На що Строїч відповів:

"А якщо жінка немита, то дорогий аксесуар  це буде гарно?"

Підприємець Андрій Корнієнко дорікнув "Івано-Франківському міському рекламно-інформаційному центру" бездіяльністю та запропонував їм "підняти руки", тобто здатися.

За словами Віторії Шахоріної, проблема не в управлінні, а в тому, що підприємці всіляко перешкоджають діяльності міського рекламно-інформаційного центру. На закиди підприємців, що демонтаж неправомірних вивісок дорого їм обійдеться, Шахоріна відповіла, що працівники КП "ІФМРІЦ" зняли 80 вивісок за шість тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: