fbpx

Власнику незаконної канатки, через якого у Ворохті загинув хлопець, загрожує до 5 років позбавлення волі

Суспільство 17:11, 08.12, 2017

Підприємцю з Ворохти, який незаконно встановив канатну дорогу, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 ("Вбивство через необережність") Кримінального кодексу України.

Як писав КУРС, у Ворохті 18-річний юнак загинув на очах батьків і коханої дівчини, впавши з канатно-тросової переправи, яку місцевий підприємець встановив без жодних дозволів. Назар зірвався з канатно-тросової переправи у 25-метрову прірву. 

Прес-служба обласної прокуратури повідомляє, що власник стаціонарного немеханізованого атракціону, будучи не зареєстрованим як суб’єкт господарської діяльності та не отримавши ліцензії інструктора атракціону, не забезпечив безпеку потерпілому під час катання на канатній переправі. Внаслідок цього чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння черепа, крововиливи під м’яку мозкову оболонку та в речовину головного мозку, яка ускладнилася набряком та стисненням речовини головного мозку, що спричинило його смерть.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: