fbpx

Підручники для 4-7 класів потраплять до школи з нового року, – міністр

Суспільство 07:20, 09.12, 2015

Міністр освіти і науки Сергій Квіт повідомив, що підручники для учнів 4-х та 7-х класів будуть доставлені до шкіл тільки з нового року.

Про це Квіт сказав під час звіту членів уряду гуманітарного блоку щодо виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, інформує сайт Освіта.

За словами міністра, цього року були затримки з коштами, але "зараз проведені тендери та з нового року підручники потраплять до школи".

Разом з тим, у прес-службі МОН повідомили, що станом на 7 грудня 2015 року для перевізників підготовлено рознарядки на доставку п’яти назв підручників для учнів четвертого класу загальним накладом 15 634 примірники та 9 назв підручників для учнів сьомого класу загальним накладом 83 454 примірники

За даними видавництв, на 8 грудня 2015 року три видавництва: "Грамота", "Генеза" та Видавничий Дім "Освіта" документально підтверджують про видрук чотирьох назв багатотиражних видань.

"Затверджені плани щод обсягів тиражів і областей доставки підручників, визначені місця відвантаження та відповідальні особи на місцях; укладені угоди та направлені до казначейства", – зазначають у Міністерстві освіти і науки.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: