fbpx

Після вечері у піцерії франківчанка потрапила до лікарні

Суспільство 12:57, 18.05, 2018

Розлад шлунка у пари, яка вечеряла у франківській піцерії "Віва Італія", почався одразу після вечері. Вранці жінку госпіталізували з симптомами гострого харчового отруєння.

Про свій недобрий досвід в мережі розповіла Наталія Бурденкова, яка від учора лікується крапельницями.

Вечеряли у піцерії "Віва Італія" Наталія з чоловіком увечері 16 травня. 

"Після робочого дня я з чоловіком пішла на вечерю у всім відому піцерію "Віва Італія", що знаходиться на вулиці Вовчинецькій, замовили два супчики і по піці. Що він, що я після роботи були досить голодні.

Коли принесли піцу, то мені її смак досить не сподобався, він, грубо кажучи, віддавав кислятиною, і чомусь піца була досить жирна, я не змогла доїсти навіть шматок, але все ж відчуття голоду було сильніше, і я ще один шматочок насилу доїла. Коли офіціант прибирав зі столу, був щиро здивований, чому ми не доїли піцу, ще запитав, чи все нам сподобалось, я ввічливо промовчала, думаю, можливо, я себе накручую…. Але не пройшло і 20 хвилин, як мене різко почав спазмувати шлунок по дорозі додому", – описала вечерю жінка.

Попереду Наталію чекала важка ніч.

"Основні симптоми – це шалені спазми, нудота, розлад кишечника, підвищення температури тіла, і що найголовніше, ці всі симптоми не знімались ні ін'єкціями, ні таблетками. Трішки легше стало над ранок, і навіть получилось заснути, але щастя тривало недовго і вже о 8:30 я отримувала лікування в умовах стаціонару", – додала франківчанка.

Чоловіку Наталії після вечері у закладі громадського харчування теж стало зле – стався розлад шлунка.

"Наразі мій стан не з найкращих, дякую лікарям, що допомогли, я продовжую лікуватись, завтра мене ще чекає порція крапельниць. Ось така історія, друзі, будьте уважніші до себе і свого здоров'я, щоб не потрапити на таку халатність і байдужість наших закладів громадського харчування!" – звернулася Наталія до спільноти в мережі. 

Вона відзначила, що не має хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту і проблем із підшлунковою. 

"Ви маєте повне право подати скаргу, щоб вам відшкодували витрати + моральні збитки. Крім того, необхідно задекларувати це в санстанції. Такий заклад потребує ретельної перевірки гігієни виробництва і зберігання продуктів. Нормально декларуванням харчової токсикоінфекції мав би зайнятись медичний заклад, де Ви перебуваєте. Тут не йдеться про "вредність", а про громадянську свідомість, щоб захистити інших споживачів. Для когось це може бути фатальним. Кожен організм реагує по-своєму. В однієї людини просто розлад, а інша може бути у комі", – прокоментувала Галина Дідух. 

Наталія повідомила, що буде вживати заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: