fbpx

План мобілізації на Прикарпатті виконано на 80%, – полковник Верановський

Суспільство 10:41, 23.02, 2015

Про це на засіданні колегії ОДА повідомив заступник військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Верановський.

Попри те, що майже половина чоловіків, які отримали повістки, виявилися на заробітках за кордоном, мобілізаційний план в області майже виконано. 

За словами полковника Юрія Верановського, по солдатах мобілізаційний план виконано на 88%, по офіцерах – на 53%.

Найбільше мобілізованих в Надвірнянсько-Богородчанському військкоматі: тут план виконано на 110%. Перевиконано планові показники також у Івано-Франківську – 104%. У Коломийському райвійськкоматі показник сягає 94% від запланованого.

В інших районах помітне відставання. Калусько-Рожнятівський об'єднаний райвійськкомат виконав план на 76%, Долинський – на 78%. Найнижчий показник, за словами Верановського, у Тлумацько-Тисменицького об'єднаного райвійськкомату – 36% від плану. 

В цілому мобілізаційний план в області виконано на 80%, пудсумував заступник обласного комісара. За цим показником область на 8-му місці в Україні. Після Прикарпаття, каже Верановський, Львівщина, Тернопільщина, Буковина, Закарпаття тощо. 

З 2 березня в області розпочинається наступна хвиля мобілізації. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: