fbpx

По 1200 грн дотацій отримали селяни, що тримають телят, в Богородчанському районі

Економіка 12:19, 25.07, 2018

Директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Іван Андріїшин під час поїздки у Богородчанський район зустрівся із сільськими головами та головами ОТГ. На зустрічі йшлося про державні дотації на утримання молодняка худоби.

Дотації передбачені постановою Кабінету міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 “Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва”.

Згідно з умовами постанови завершився перший етап прийому документів сільськими, селищними радами та ОТГ на отримання дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби особистими селянськими господарствами з державного бюджету.

На Богородчанщині 91 житель району отримав державну дотацію за утримання телят. За 100 голів молодняка виплатили 123 100 грн дотації. Документи подали жителі лише 11 сіл із 41 населеного пункту району.

Наступний етап прийому документів завершується 1 вересня.

На зустрічі начальника головного аграрного відомства ОДА із сільськими головами йшлося про те, щоби виплати державних дотацій за утримання молодняка великої рогатої худоби до 13-місячного віку поширити на всі села району. Селянам слід звертатися до місцевих рад, наголошують в ОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: