fbpx

По вулиці Мазепи у Франківську облаштують ринок

Суспільство 11:06, 23.09, 2016

Виконком затвердив схему розташування торгових рядів для торгівлі сільськогосподарською продукцією у районі будинку № 177 на вул. Гетьмана Мазепи в Івано-Франківську

"Ми хочемо забрати торгівлю з землі і дати продавцям торгові місця, – відзначив міський голова Руслан Марцінків.  Буде створено 48 торгових місць. Адмініструвати торгівлю на вулиці Мазепи буде "Міський центр розвитку та рекреації".

На наступних засіданнях виконком встановить тарифи для продавців. Чи буде схема мати статус ринку, наразі міський голова відповісти не може. 

"Це тільки для сільськогосподарської продукції. Штани, труси  це інші речі".

За рішенням виконкому КП "Архітектурно-планувальне бюро-ІФ" має розробити та погодити в Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини архітип тимчасових торгових рядів. А "Центр розвитку міста та рекреації" протягом місяця має встановити тимчасові торгові ряди у відповідності до затвердженої схеми та архітипу.

Як писав КУРС, по вулиці Мазепи уже понад 10 років працює стихійний ринок, а в управлінні торгівлі міськвиконкому запевняють, що там "просто тимчасові споруди".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: