fbpx

Податківці допомагатимуть прикарпатським волонтерам приймати гуманітарні вантажі

Суспільство 09:11, 08.06, 2015

При Громадській раді Головного управління ДФС в Івано-Франківській області створено тимчасову експертну групу з питань волонтерської діяльності та отримання гуманітарних вантажів.

Таке рішення прийнято членами дорадчого органу на нещодавньому засіданні, – повідомляє прес-служба Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Головою тимчасової експертної групи обрано авторитетного громадського діяча, керівника громадської організації "Громадська ініціатива Галичини" Лесю Качурову, яка вже більше року активно допомагає українським бійцям у зоні проведення антитерористичної операції.

Як зазначив представник місцевого осередку ГО "Івано-Франківська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)", заступник голови правління ГО "Громадська ініціатива Галичини" Руслан Іллюк, зважаючи на значний досвід, набутий представниками громадськості щодо ввезення з-за кордону різного роду гуманітарних вантажів та велику кількість прикарпатців, які намагаються допомогти армії, виникла потреба в координації цієї роботи та наданні практичної допомоги спільно з представниками органів ДФС області.

На його переконання, робота тимчасової експертної групи також сприятиме унеможливленню зловживань псевдоволонтерів, які під виглядом допомоги нашим бійцям намагаються ввести в Україну дороговартісні товари, в тому числі автомобілі. "Ми спільно з фіскальною службою зробимо все можливе, щоб в подальшому зазначені автомобілі не "воювали" на теренах західних областей України", – зазначив Руслан Іллюк.

Зі свого боку, в.о. начальника Івано-Франківської митниці ДФС Василь Шайда висловив готовність до співпраці в цьому напрямку та сподівання, що спільними зусиллями митників і волонтерів вдасться досягти позитивних результатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: