fbpx

Поліція обшукала калуський пивзавод і вилучила горілку. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 16:38, 09.03, 2017

На підприємство "Калуський бровар" з обшуком прибули співробітники управління захисту економіки поліції в Івано-Франківській області. За рішенням суду шукали фальсифіковану горілку.

Семеро правоохоронців упродовж кількох годин шукали на території пивзаводу "Калуський бровар" горілку, яку тут начебто незаконно розливають.

Обшук провели на території всього підприємства: у складських та виробничих приміщеннях, а також в адміністративному корпусі.

Зрештою, з одного з кабінетів таки винесли чотири ящики горілки, завантажили її в автомобіль, після чого правоохоронці поїхали геть, інформують "Вікна". Давати будь-які коментарі при цьому вони відмовилися.

На підприємстві тим часом повідомили, що поліція провела обшук, керуючись рішенням Коломийського суду.

"Рішення суду було винесено за незрозумілим для нас зверненням фізичної особи, в якому йшлося про те, що в нас на заводі начебто розливають горілку одного з відомих українських брендів", – прокоментував директор калуської філії ТОВ "Калуш Бровар Дистриб’юшен" Денис Іваненко.

На пивзаводі обшук вважають неправомірним і планують вивчати питання з юристами та, імовірно, подавати відповідні скарги на дії поліції.

Що ж до горілки, яку вилучили, Денис Іваненко пояснює: її придбав один із працівників заводу для власних потреб. У кабінеті вона, за його словами, зберігалася тимчасово.

 

Начальник управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки НП України, підполковник поліції Михайло Банк коментувати дії підлеглих також відмовився і порадив звертатися до прес-служби відомства у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: