fbpx

Поліція оголосила в розшук безвісти зниклого в Карпатах туриста. ФОТО

Суспільство 11:36, 11.03, 2018

Верховинське відділення Косівського відділу поліції головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області оголосило в розшук туриста, якого не змогли знайти рятувальники.

Верховинським відділенням поліції Косівського відділу поліції в Івано-Франківській області розшукується безвісти зниклий громадянин України Зінченко Костянтин Володимирович, 11.12.1990 р. н., житель Київської області, Києво-Святошинського району, с. Софіївська Борщагівка.

Турист уранці 07 березня близько 10:00 год. під час спуску з гори Вухатий Камінь, що в селі Дземброня Верховинського району Івано-Франківської області, зник у невідомому напрямку, після чого зв’язок з ним втратився та місце перебування невідоме.

Нагадаємо, за вчорашній день рятувальники Івано-Франківського, Верховинського, Косівського та Явірницького загонів обстежили територію в районі гір Вухатий Камінь, Смотрич та Піп Іван, полонин Чуфрова, Смотрич, Погорілець. Туриста не знайшли, пошукові роботи тривають. 

Прикмети розшукуваного: зріст 185 см, волосся світле, з собою мав великий рюкзак з кариматами, середньої статури.

1

Був одягнутий: у зелену зимову куртку, зверху якої була одягнута куртка червоного кольору, чорну шапку, сірі штани.

Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місцезнаходження зниклого, невідкладно повідомити за номерами телефонів: 0986686288, 0680081927 або на лінію “102”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: