fbpx

Поліція розповіла подробиці смертельної ДТП на Калуській трасі. ФОТО

Суспільство 09:59, 07.06, 2018

У ДТП в селі Майдан Тисменицького району за участю автобуса "Калуш – Івано-Франківськ" загинула молода жінка та отримали травми 15 осіб.

Як повідомляв КУРС, в результаті аварії вантажівка перекинулася на бік, а автобус злетів з дороги.

ДТП трапилася за участю маршрутного автобуса сполученням "Івано-Франківськ – Калуш" та вантажівки "ЗІЛ". У результаті – одна пасажирка 1989 р.н. померла в обласній лікарні, а ще 15 травмовано.

Слідчо-оперативна група встановила, що на ділянці автодороги Н-10 сполученням "Стрий – Чернівці" у с. Майдан водій автомобіля ЗІЛ-ММЗ 4502, житель с. Крихівці, рухаючись у напрямку м. Стрий, розпочав виконання маневру повороту ліворуч у прилеглу вул. Сагайдачного та допустив зіткнення з рейсовим автобусом сполучення "Калуш – Івано-Франківськ" марки "I-VAN А07А1-21". Водій автобуса, житель с. Перекоси Калуського району, виїхав на смугу зустрічного руху, виконуючи маневр обгону автомобіля "ЗІЛ", який їхав попереду.

У результаті автопригоди до Івано-Франківської ОКЛ доставлені п’ятеро пасажирів, а до міської лікарні Івано-Франківська – одинадцять з травмами різної тяжкості. Пізніше в обласній лікарні від отриманих травм жителька Калуша 1989 р.н. померла. Усі потерпілі є пасажирами автобуса та жителями м. Калуш та Калуського району. Найстарша травмована 1955 р.н., наймолодший – 2000 р.н. За медичною допомогою звернувся водій автобуса I-VAN А07А1-21 з діагнозом рана лівого ліктьового суглоба, його оглянули лікарі та відпустили, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За результатами проведеного медосвідчення на стан сп’яніння обидва водії транспортних засобів тверезі. З місця події вилучено автомобіль та автобус, які поміщено на майданчик тимчасового утримання транспорту Тисменицького ВП ГУНП. Проводиться досудове розслідування.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: