fbpx

Поліція відвезла у лікарню депутата, на якого вчора склала два протоколи за порушення громадського спокою

Суспільство 12:05, 26.07, 2017

Депутат, який вчора поконфліктував з франківськими патрульними, сьогодні вдосвіта повідомив у поліцію про неправдиве рейдерське захоплення офісу партії "Воля".

Як повідомляв КУРС, вчора 29-річний депутат Яремчанської міської ради, учасник АТО Андрій Стельмащук за зухвалу поведінку з правоохоронцями на одній із вулиць міста Івано-Франківська отримав два протоколи від франківських патрульних за ст. 173 КУпАП та ст. 178 КУпАП.

Після цього яремчанські ветерани АТО звинуватили поліцію в піарі замість допомоги атовцю Андрію Стельмащуку.

Проте, як виявилося, на цьому конфлікт Стельмащука з правоохоронцями не вичерпався. Сьогодні вдосвіта він зателефонував до поліції та повідомив про рейдерське захоплення офісу партії "Воля", що по вул. Пилипа Орлика в обласному центрі, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Крім того, заявник вказав, щоб перевірили офіс на наявність в приміщенні вибухонебезпечних речовин. Варто зазначити, що він представився, вказав прізвище, номер мобільного телефону та сказав, що чекає на працівників поліції в одному з місцевих готелів, а також попросив зателефонувати йому, коли на місце події прибудуть поліцейські.

Правоохоронці за вказаним повідомленням провели огляд території, але слідів проникнення до приміщення не було. 

Відомості про цю подію внесено до єдиного обліку, а заявника доставлено до лікувального закладу для надання йому медичної допомоги. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: