fbpx

Поліція встановила особу "мінера" вокзалу в Івано-Франківську

Суспільство 12:21, 18.02, 2016

Вчора о 15.30 до чергової частини Тисменицького відділу поліції невідомий чоловічий голос повідомив по телефону лінії "102" про замінування Івано-Франківського вокзалу.

За фактом повідомлення на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та розпочали перевірку із залученням вибухотехніка та службової собаки на виявлення вибухонебезпечних предметів. У результаті – чергове повідомлення про вибухівку виявилося хибним.

Тим часом за фактом неправдивого повідомлення правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. За сприянням працівників СБУ в Івано-Франківській області місцезнаходження "жартівника" встановили, а через дві години його затримали. Ним виявився 34-річний мешканець одного із сіл Тисменицького району.

Як з'ясувалося, чоловік, будучи напідпитку, в товаристві ще кількох осіб, вирішив завдати клопоту правоохоронцям і, хизуючись своєю сміливістю перед компанією, зателефонував на "102", повідомивши, що "вокзал заміновано". За такі витівки спритнику доведеться відповідати перед Законом.

За цим фактом слідчими Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу України, які караються позбавленням волі від двох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: