fbpx

Поліція затримала чоловіка, який у Буковелі обікрав автомобіль. ФОТО

Суспільство 15:39, 06.03, 2018

34-річна мешканка Одеси заявила у поліцію про крадіжку з автомобіля "Мітсубісі", який стояв на парковці у селі Поляниця, лижного спорядження вартістю близько 28 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що зловмисник пересувався на автомобілі "Мерседес" на іноземній реєстрації. Згодом на одній із автозаправок правоохоронці виявили автомобіль та його водія. Ним виявився 28-річний житель Запорізької області.

Зловмисник відсканував сигналізацію і проник до автомобіля потерпілої, звідки викрав спортивне спорядження для катання на лижах, інвентар та особисті речі потерпілої, після чого з місця події втік. 

При спілкуванні із працівниками поліції зловмисник зізнався у скоєному. При огляді його автомобіля виявлено частину викрадених речей, а іншу частину, як вказав чоловік, він заховав у лісі. Всі речі в нього вилучено та повернуто потерпілій. Крім того, виявлено та вилучено сканер, з допомогою якого злодій відкрив замок і проник до автомобіля.  

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді застави.

За словами слідчого Яремчанського відділення поліції Любомира Васкула, "такі злочини важко розкрити, оскільки вони вчиняються в основному приїжджими особами, які після їх вчинення покидають територію Яремчанщини". 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: