fbpx

Поліція затримала чотирьох прикарпатців із наркотиками

Суспільство 12:46, 09.11, 2018

За минулу добу, 8 листопада, правоохоронці Івано-Франківщини виявили чотири факти зберігання наркотиків.

У селищі Заболотів, що на Снятинщині, правоохоронці зупинили "ВАЗ-2108". У машині виявили 41 таблетку з надписом "Субітекс 8 мг" та два медичні шприци. Крім того, керманич перебував під дією наркотиків. Тому на нього складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Нетверезий стан). Речовину вилучили.

1Під ранок поліцейські затримали чоловіка у Франківську  біля місцевого СІЗО. 26-річний франківець мав при собі подрібнену речовину рослинного походження. Крім того, 8 таблеток в блістері із надписом "Субітекс".

Вночі у Калуші поліцейські зупинили автомобіль "Opel Kadett". У водія знайшли згорток із речовиною, схожою на наркотики. Інформація підтвердилася, коли на місце приїхали слідчі і провели перевірку. 24-річний керманич у лівій кишені куртки мав паперовий згорток з марихуаною – каже, для себе.                     

Четвертий випадок з наркотиками зафіксовано при зупинці поліцейськими машини "Mercedes-Benz" у Калуському районі. При огляді в салоні автомобіля виявлено та вилучено шприц з прозорою речовиною та згорток з фольги, в якому була четвертинка таблетки "Субітекс". Триває перевірка.

За усіма фактами триває перевірка. У трьох випадках відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, – караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: