fbpx

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки з Коломиї

Суспільство 10:54, 10.01, 2016

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки з Коломиї Анни Павленко. Його затримали в Одеській області, звідки він родом. Наразі чоловік заарештований, йому оголошено про підозру.

Про це повідомляють в СК ГУНП Черкаської області, передає Фіртка.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що підозрюваний у вбивстві – 22-річний житель Одеської області, працював майстром тату. З дівчиною він познайомився через соціальні мережі, потерпіла запросила його в гості, щоб він зробив їй татуювання.

Коли чоловік робив дівчині тату в неї дома, звернув увагу, що дівчина має добрі статки, вирішив її вбити та заволодіти майном. Вдарив потерпілу електрошокером, після чого наніс численні ножові поранення, після чого забрав з квартири золоті прикраси та вартісну техніку і поїхав до Києва, де збув крадене майно. Потім повернувся в Одеську область, де і був затриманий оперативниками.

Зараз з підозрюваним працюють слідчі, йому оголошено про підозру та взято під варту. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, дівчина навчалася на четвертому курсі Уманського Державного педагогічного університету ім. П. Тичини. Її з перерізаним горлом у власній квартирі знайшли батьки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: