fbpx

Поліція знайшла злодіїв, що вкрали рейки з залізничної станції під Франківськом

Суспільство 14:29, 04.04, 2018

Троє чоловіків вночі вкрали рейки і одразу порізали їх. Метал намагалися продати.

Вчора, 3 квітня, до Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від працівників Коломийської філії ПАТ "Укрзалізниця" про викрадення із залізничної станції, що в селі Марківці Тисменицького району, двох залізничних рейок. Збитки для залізниці  понад 18 тисяч гривень.

На місце скоєння злочину прибули правоохоронці, які встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє  мешканців іншого села цього ж району – 43, 30 та 21 років.

Зловмисники вночі викрали дві рейки. На місці крадіжки порізали метал та машиною привезли крадене до господарства одного із співучасників. Хотіли продати, пояснили вони правоохоронцям. Крадене вилучили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групи осіб) Кримінального кодексу України. Такі злочинні діяння караються арештом на строк від 3 до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: