fbpx

Понад 300 сімей учасників АТО пройшли безкоштовні обстеження та лікування в ЦМКЛ

Суспільство 18:39, 27.07, 2018

В Івано-Франківській Центральній міській клінічній лікарні учасники АТО та їхні сім’ї проходять безкоштовне комплексне медичне обстеження та лікування за рахунок коштів міського бюджету.

Обстеження та лікування здійснюється за проектом керівника міської Асоціації учасників АТО Василя Андріїва та головного лікаря ЦМКЛ Тараса Масляка.

Учасники АТО та їхні сім’ї мають можливість пройти комплексний профілактичний огляд та за потреби можуть продовжити лікування на базі Центральної міської клінічної лікарні.

26 липня на базі ЦМКЛ проходили комплексне обстеження 10 осіб, з яких 2 учасники АТО та 8 родичів бійців. Загалом обстежено більш як 300 сімей.

В Асоціації учасників АТО нагадують, що пройти такий комплексний огляд можна двічі на тиждень – середу та четвер, але потрібно попередньо зареєструватися в офісі Асоціації, який розташований на вул. Шашкевича, 2/14.

“Незважаючи на обрані дні, кожен учасник АТО та їхні родичі в будь-який час можуть звернутись за медичною допомогою – 24/7”, – додають в Асоціації.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: