fbpx

Порошенко не виключає дострокового скасування режиму припинення вогню

Політика 21:34, 24.06, 2014

Увечері 24 червня під час зустрічі з керівниками силових структур президент України віддав наказ без жодних коливань відкривати вогонь у відповідь. Також Порошенко не виключає дострокового скасування режиму припинення вогню.

 

"24 червня бойовики, всупереч власним обіцянкам дотримуватися режиму припинення вогню, даним у Донецьку на зустрічі з представниками Тристоронньої контактної групи, збили гелікоптер Збройних Сил України і спричинили смерть дев’яти людей. З моменту оголошення мирного плану Президента терористи 35 разів відкривали вогонь по українським військовим", – зазначається у повідомленні.

Президент України увечері 24 червня під час зустрічі з керівниками силових структур віддав наказ без жодних коливань відкривати вогонь у відповідь, пише УНІАН.

Наголошується, що Порошенко не виключає, що режим припинення вогню може бути скасований достроково, зважаючи на постійне його порушення контрольованими зовні бойовиками. 

На 25 червня Глава держави сподівається на проведення чотиристоронньої телефонної конференції за участі Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Франсуа Олланда та Президента Росії Володимира Путіна. 

"Порошенко розраховує, що наслідком цієї розмови стануть практичні кроки Росії із забезпечення роззброєння та відкликання найманців з території України, а також запровадження надійного режиму безпеки на кордоні", – додають у представництві глави держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: