fbpx

Порошенко посмертно нагородив орденом прикарпатського бійця Івана Беляєва

Суспільство 14:36, 04.07, 2016

Президент Петро Порошенко відзначив орденом "За мужність" III ступеня українських воїнів, які виявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Глава держави підписав відповідний Указ, яким нагороджено 25 військових, з них 19 посмертно, пишуть Паралелі.

Серед нагороджених посмертно – старшина Іван Беляєв. Боєць загинув 15 лютого 2016 року під час бойового зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою противника поблизу с. Новотроїцьке та с. Миколаївка Волноваського району Донецької області.

Беляєв Іван Анатолійович (07.06.74 – 15.02.2016)  проживав у с. Середній Бабин Калуського району. На військову службу по мобілізації був призваний 20 серпня 2014 року. В Івана залишилася мама та дві сестри.

Окрім цього, в Указі відзначено ще одного прикарпатського бійця Олега Сухарєва. Він воював у складі батальйону "Айдар" і був важко пораненийТоді, під час військової операції неподалік м. Лутугине (Луганська область), позиції українських військ зазнали танкового удару. З десяти побратимів в живих залишився один Олег – лише завдяки тому, що один з бойових друзів, 19-річний Михайло, прикрив його собою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: