fbpx

Порошенко призначив стипендії двом спортсменам з Прикарпаття

Спорт 10:40, 21.12, 2017

Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 423/2017 "Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів".

Зокрема, серед числа номінантів срібний призер чемпіонату світу 2017 року з тенісу настільного Василь Петрунів та старший тренер збірної команди України з тенісу настільного та тренер срібного призера чемпіонату світу 2017 року Василя Петруніва Василь Кушнір, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Українських спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів відзначено стипендіями відповідно до Указу Глави держави від 6 квітня 2006 року № 290 "Про заходи щодо фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів та підтримки паралімпійського і дефлімпійського руху в Україні".

Стипендії призначаються 55 спортсменам, які є чемпіонами та призерами XXIII літніх Дефлімпійських ігор 2017 року, призерами чемпіонату світу цього року. Також матеріальне заохочення призначене дванадцятьом тренерам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: