fbpx

Для Порошенка у Марківцях зібрали близько сотні дорожників. ФОТО, ВІДЕО

Політика 18:52, 14.12, 2016

Президент України Петро Порошенко сьогодні відвідав Прикарпаття. В області Президент проїздом, але встиг оглянути відремонтовану автотрасу національного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці на ділянці поблизу села Марківці Тисменицького району.

У Марківцях Петра Порошенка чекали голова облдержадміністрації Олег Гончарук, голова Тисменицької РДА Іван Семанюк, начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак та близько сотні дорожників.

Працівники обласної Служби автодоріг розповіли КУРСу, що на зустріч з Порошенком їх покликали "добровільно-примусово". 

Василь Буджак зазначив, що зустріч організували з метою показати Президенту, що програма ремонту доріг, яку започаткували в 2015 році, дає свої результати.

"Щоб виконати все заплановане, нам потрібно попрацювати так плідно ще у 2017 і 2018 роках. Уже відновлена частина дорожнього покриття трас Н09 та Н10, які сполучають Франківську область із Львівською та Чернівецькою. Надалі в планах забезпечити добротною дорогою сполучення із Тернопільською та Закарпатською областями", – сказав Василь Буджак.

За його словами, на це потрібно близько 2,7 мільярдів гривень.

Порошенко у Марківцях зупинився хвилин на 15, послухав звіт Олега Гончарука про ремонт доріг. 

"2016-2017 роки увійдуть в історію України як роки дорожнього будівництва. Дуже важливо залучити громадськість до контролю якості і аудиту використання коштів", – сказав Петро Порошенко.

Також Порошенко подякував працівникам Служби автодоріг за роботу.

"Я дякую всім, хто докладає величезні зусилля для того, щоб ми забезпечили розвиток дорожнього будівництва. 23 роки в Україні не будувались дороги. За ці два роки ми зробили більше, ніж за всі попередні роки",  наголосив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: