fbpx

"Посадовці Богородчанської РДА – це гастролери, які знищують район", – Марія Рудик

Політика 09:55, 03.03, 2019

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ" Марія Рудик наголошує, що голова Богородчанської районної державної адміністрації, його заступники та керівник освіти некомпетентні у своїй роботі.

Щодо цього вона звернулась до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука на сесії облради.
"Ці люди – гастролери, вони приїхали у Богородчанський район, щоб його знищити. Показали свою некомпетентність у вирішенні проблем. Зокрема, про це особливо свідчить резонансна ситуація з грибком у Кривецькому НВК, коли діти перебували у жахливих умовах. Начальник Управління освіти давала з цього приводу публічні інтерв’ю, в яких путалась у коментарях, показавши некомпетентність і невідповідність займаній посаді, не володіючи законодавством і не знаючи своїх посадових обов’язків",  сказала Рудик. 
Депутат говорить, що необхідно змінити представництво влади, обрати кваліфікованих людей, які дійсно дбатимуть про Богородчанський район і працюватимуть у рамках чинного законодавства.
"Влада району нічого не зробила для того, щоб вирішити проблему Кривецького НВК. А навпаки, загострила ситуацію у спілкуванні з батьками",  сказала Рудик. 
Голова ОДА Олег Гончарук пообіцяв ретельно вивчити зауваження депутата та вирішити ситуацію з керівництвом РДА в Богородчанському районі.
 
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: