fbpx

Повінь Івано-Франківську не загрожує, – Ігор Влізло

Суспільство 08:54, 07.05, 2019

Начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло доповів про ситуацію із загрозою повені в Івано-Франківську на оперативній нараді в міського голови.

За його словами, повінь Франківську не загрожує. Надзвичайники обстежили дамби в місті Івано-Франківську, в селах Березівка та Угорники. В районі села Угорники планують укріпити дамбу – для цього є понад 200 тонн каменевої суміші й 200 мішків з піском.

До робіт з укріплення долучать нацгвардійців.

"Навіть якщо вода трохи піднялася, в місті Івано-Франківську, загрози затоплення немає, – сказав Влізло. – В районі Березівки також все в нормі. Там знаходяться споруди "Водоекотехпрому". За прогнозами від завтра дощі припиняються? і нам достатньо двох днів, щоб усунути загрозу прориву дамби в Угорниках". 

Як передавав КУРС, 7–8 травня на ріках Івано-Франківщини очікується продовження підйомів рівнів води на 0.3–1.3 м над поточними. 

Нагадаємо, з 1 травня через рясні дощі на Прикарпатті річки повиходили з берегів. У селищі Битків Бистриця підмила бетонний міст. У Яремчі, Косові та Коломиї підтопило вулиці і господарства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: