fbpx

Працівникам Верховинського автовокзалу дали випробувальний термін

Суспільство 10:43, 09.09, 2015

У Верховинській РДА обговорили питання обслуговування на автостанції.

З метою реагування на звернення жителів та гостей Верховинщини щодо ситуації з обслуговуванням на автостанції в смт. Верховина голова районної державної адміністрації Олег Лютий провів зустріч з заступником генерального директора ТзОВ "Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій" Володимиром Басалигою та зацікавленими представниками громадськості, повідомляють у Верховинській РДА.

Під час зустрічі обговорили питання належного функціонування автостанції у Верховині, значну увагу було звернуто і на етику поведінки персоналу. Адже, як стверджують жителі району, касири, які працюють на автостанції, хоч і мають великий стаж роботи, однак не завжди толерантно ставляться до пасажирів, які купляють квитки.

Представник ОПАС зазначив, що їхня організація зацікавлена в якісному наданні послуг. Зважаючи на великий пасажиропотік, працівники кас, дійсно, не завжди пам’ятають, що їхня робота пов’язана з обслуговуванням людей, а тому є певні вимоги до етики поведінки.

Результатом зустрічі стала домовленість районного та обласного керівництва щодо надання випробувального терміну в один місяць для працівників АС. Якщо якісних змін не відбудеться, керівництво ОПАС вживатиме кардинальні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: