fbpx

Працівники Держземагентства, яких спіймали на хабарі, працювали останні дні

Суспільство 16:38, 19.08, 2015

У Головному управлінні Держгеокадастру в Івано-Франківській області кажуть, що затримані на хабарі "земельники" працювали останні дні.

Про це у соцмережі написав в.о. головного спеціаліста із запобігання та протидії корупції Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області Мирон Дмитрик.

“Уповноважений повідомити про те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.09.2014 р. “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади” Державне агентство земельних ресурсів реорганізоване у Державну службу з питань геодезії, картографії та кадастру. У зв’язку з цим особи, які займали керівні посади у Держземагентстві та претендували на переведення до Держгеокадастру, повинні були пройти конкурсний відбір чи переатестацію. Особи, щодо яких правоохоронними органами відкрито вищезгадане кримінальне провадження, не пройшли переатестацію та не були переведені до Держгеокадастру. Фактично – допрацьовували останні дні в Держземагентстві, яке припиняє існування”, – повідомляє посадовець.

Як повідомляв КУРС, правоохоронці затримали держслужбовців Дежземагентствана отриманні хабара у розмірі 3 тисяч доларів США та 10 тисяч гривень за сприяння у виготовленні документів для надання місцевому жителеві у приватну власність земельної ділянки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: