fbpx

Працівники "Івано-Франківськтеплокомуненерго" встановили 22 будинкових лічильники

Суспільство 14:11, 01.07, 2016

Працівники ДМП "ІФ Теплокомуненерго" впродовж останніх місяців встановлюють мешканцям житлових багатоповерхових будинків прилади обліку теплової енергії, які допомагають зменшити нарахування за спожите теплопостачання.

Виконуючий обов’язки начальника відділу з енергозбереження підприємства Михайло Перепічка повідомив, що станом на 30 червня працівники підприємства у багатоквартирних житлових будинках теплових районів міста встановили за місяць 22 прилади обліку теплової енергії. Після проведення монтажних робіт зі встановлення теплових лічильників прилади обліку тепла знімаються і здаються на склад, де впродовж літа будуть зберігатися. А перед початком опалювального сезону монтуватимуться строго у відповідності там, де вони попередньо знаходилися.

Зазначимо, що прилади обліку теплової енергії встановлюються там, де проведено відповідні роботи із забезпечення збереження приміщень від несанкціонованого проникнення зловмисників. До адміністрації підприємства і надалі надходять заяви від мешканців багатоповерхівок із проханнями про встановлення приладів обліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: