fbpx

Правоохоронці Прикарпаття навчали студентів військовій справі. ФОТО

Суспільство 18:08, 26.11, 2016

Працівники вибухотехнічної служби та роти поліції особливого призначення ГУ НП в області спільно з представниками НК "Азов" провели зі студентами заняття, на яких навчали студентську молодь правил поводження зі зброєю, спецзасобами та правильності дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Студенти Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету "Одеська юридична академія" на уроці ознайомилися зі зброєю, спецзасобами, дізналися про заходи безпеки і дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Студенти з цікавістю слухали правоохоронців та здобули як теоретичні, так і частково практичні знання, вміння та навички військової спеціальності. Зокрема, дізналися про будову пістолета, автомата, гранати та принципів ведення стрільби, застосування спецзасобів тощо. Деякі самостійно випробували свої здібності у розборці та зборці автомата Калашникова та пістолета Макарова. Правоохоронці навчали слухачів практичних дій у разі виявлення на вулиці підозрілих предметів, які можуть бути вибухонебезпечними, що становитиме загрозу життю та здоров’ю людей", – йдеться у повідомленні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: