fbpx

Правоохоронці у Франківську затримали наркомана

Суспільство 18:12, 27.04, 2016

34-річний місцевий мешканець зберігав у кишені заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

Працівники Івано-Франківського відділу поліції, перебуваючи на маршруті патрулювання, помітили особу, яка поводила себе підозріло. При поверхневому огляді в 34-річного чоловіка було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет із паперовим згортком, в якому знаходилась порошкова речовина білого кольору, схожа на бупроморфін, а також шприц, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції  в області.

За словами зловмисника, наркотики він зберігав для власного споживання, без мети збуту. Наркоречовину направлено на дослідження та проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення або пересилка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: